affiliatekatalogen > > > Speilundersøkelsen - Se deg selv i speilet og fortell oss hvem du er, så er DU med i trekningen om haugevis av flotte premier!

Speilundersøkelsen - Se deg selv i speilet og fortell oss hvem du er, så er DU med i trekningen om haugevis av flotte premier!

Da var vi klar med en ny spennende survey, med fete premier som alltid! Først og fremst får alle en gratis gave som takk for deltakelse - og derutover kan du vinne flybilletter til New York, Shoppinggavekort på 5.000, 1 års forbruk av is og 2 valgfri par solbriller! Igjen, er inntjeningen din variabel, alt etter hvor mye brukerne dine takker ja til, men vi har selvfølgelig stappet surveyen med TM-leads, co-regs samt de nyeste og beste kampanjene - så det er god mulighet for å tjene bra! Vinn flybilletter til New York, et års forbruk av is, solbriller, gavekort og mye mer! - Klikk her Delta i Speilundersøkelsen og vinn sommerens kuleste premier! Fly til New York, årsforbruk av is, gavekort og mye mye mer! - Klikk her Gi oss 2 minutter av tiden din og fly gratis til New York eller vinn andre fete premier - Klikk her ALLE VINNER! Velg mellom flybilletter til New York, års forbruk av is, solbriller, gavekort og mye mer! Delta nå! - Klikk her

Payout:

Restriksjoner:

Besøk Speilundersøkelsen - Se deg selv i speilet og fortell oss hvem du er, så er DU med i trekningen om haugevis av flotte premier!: guavamedia.no.

Affiliatenettverk

Guava Media Norge (Gå direkte til Guava Media Norge)